Одбојкаши крећу у борбу за виши пласман

Одбојкаши крећу у борбу за виши пласман

У суботу, 3. фебруара, почиње други део одбојкашке II лиге Центар. Одбојкаши “Карађорђа” из Тополе изборили су се у првом делу првенства за наступ у тзв. Мини лиги, тако да ће свој први сусрет одиграти у Костолцу против екипе “Рудара”, објављено је на сајту општине Топола.

У спортској хали “Костолац” меч ће почети у 19.00 часова. Поред ове две екипе у Мини лиги ће наступати аранђеловачка “Шумадија” и три екипе из Београда: “Лаки Стар”, “Блок Аут” и “Црњански”. Ових шест екипа бориће се за прву позицију која обезбеђује учешће у квалификацијама за улазак у I Б лигу.

Очекивања у клубу подно Опленца су оптимистична. По квалитету, ради се углавном о уједначеним екипама. “Карађорђе” је у прелазном року појачан са техничарем Урошевићем. За овај део првенства лиценциран је и блокер Јовановић. Публика у дворани СШ “Краљ Петар I”, где “Карађорђе” као домаћин игра своје утакмице, се све више враћа на трибине што ће представљати додатни мотив играчима и клубу у целини.

Иначе, у недељу ће се наставити и првенство за млађе категорије одбојкаша. У оквиру 6. кола пионирске лиге региона, пионири “Карађорђа” гостују у Јагодини против истоимене екипе. Меч ће се од 14.00 часова одржати у спортској хали “Јасен”.

ТопПрес

KOMENTARI