У Липовцу одржан меморијални турнир

У Липовцу одржан меморијални турнир

Храст „Запис“ стар преко 300 година
Топола и Липовац повезани још једним атарским путем
Извор који је настао на необичан начин

Топола – У селу Липовац недалеко од Тополе данас је одржан меморијални турнир посвећен Милији Радивојевић мештанину села који је преминуо пре годину дана.

„Навршила се година болног растанка од нашег друга Милије. Отишао је изненада, прерано, брзо. Нисмо то очекивали, нисмо се поздравили, нити опростили. А као да је јуче било кад је грађен овај терен, кад је формирана фудбалска екипа, када су почеле утакмице“, речено је у говору који је посвећен Милији.

Трибине су испунили бројни посетиоци и играчи, фото: ТопПрес

Непосредно пред отварање турнира у говору је истакнуто да ће турнир носити име Милије Радивојевић и да ће се играти на његовом терену.

„У знак вечног сећања на нашег Милију отварамо овај турнир. Наш Милија ће вечно живети у сећању његових другара из родног села Копљари, села Липовац где је живео, оближње Тополе и Аранђеловца. Играће се свакога пролећа кад стари храст озелени. Тихи шумор његових грана нека му пренесе поруку да га његова породица,  другари, родбина и пријатељи не измерно воле љубављу коју смрт не прекида“, поручили су данас у Липовцу Милијини пријатељи.

Игралиште које се налази иза сеоске школе брзо су испунили фудбалери различитих узраста који су заиграли прву утакмицу посвећену Милији Радивојевић.

ТопПрес

Играчи на терену, фото: ТопПрес

KOMENTARI

TOPPRESS: 0
DISQUS: 0