Топола – Због рестриктивних мера које се спроводе услед епидемије вируса Ковид 19, бројни угоститељи су своје објекте затворили. Међутим, достава и шалтерска продаја ипак је дозвољена, па на тај начин поједини угоститељи делимично обављају своју делатност. Један од таквих објеката у Тополи је и кафе – ресторан „Sacher Story“ који се налази у улици Књегиње Зорке број 1.

„Од данас смо увели шалтерску продају и вршимо услугу доставе свих наших производа, кафе, шејкови, пице, палачинке, сендвичи и друга храна која је на менију.  Директна продаја се обавља на шалтеру, у нашем локалу а достава путем поручивања на број телефона 064/ 30-72-317, од седам до 22 часа“, рекла је за ТопПрес Мира Ћирић, власница локала.

Фото: приватна архива

Она је мишљења да је потпуно затварање оваквих објеката непотребно, јер како каже, све епидемиолошке мере које су прописане у циљу спречавања ширења вируса се поштују.

„Разумем да се затвара увече како се не би сакупљали млади у већем броју, али да се затвара у току дана када неколико гостију седне да попије кафу, пиће или да доручкује то је стварно непотребно. Живот не сме да стане, људи који свакодневно одлазе на посао морају да једу и да пију, њима су наше услуге потребне као и нама њихове, сви смо зависни једни од других и морамо се на разуман начин борити са овом опаком болешћу, потпуно затварање није решење“, објаснила је Мира.

Иначе, кафе – ресторан „Sacher Story“ успешно послује већ шест година и има широку понуди разних врста јела и пића.

ТопПрес

Фото: приватна архива
Од данас услуга доставе и шалтерске продаје, фото: приватна архива