Топола – У организацији Удружења РВИ и ППБ Топола у коме су поред чланова овог Удружења учествовала и деца из Удружења МНРО „Загрљај“ из Тополе, одржана је у суботу на Језеру у Тополи и у летњој башти истоименог  ресторана завршница пројекта „Отворени дан инвалида Топола 2022“.

Поред чланова ова два Удружења присуствовале су и делегације из Удружења РВИ и ППБ Крагујевац, Прибој, Зрењанин, Чачак, делегација Спортског савеза особа са инвалидитетом Крушевац и делегација Удружења РМВИ Петровац на Млави. Манифестацији је присуствовао и председник општине Топола Владимир Радојковић, са својим наследницима, који су узели активно учешће у такмичењу из бацања пикада.

Први човек општине Топола са својим наследницима, фото: приватна архива

Деца из Удружења МНРО Загрљај су показала присутним гостима и својим родитељима шта су то научили из обуке о пецању а њихови осмеси и весела вриска приликом упецане рибе су улепшали облачни дан. Сва деца су за положен курс добила по златну медаљу за риболов. Из бацања пикада награде су освојили:

-златну медаљу Јованка Павловић из Зрењанина,

-сребрну медаљу Милица Спасић из Тополе,

-бронзану медаљу Владимир Радојковић из Тополе.

Фото: приватна архива

Деца из Удружења МНРО Загрљај која су добила награде за бацање пикада су Самир, Дишке и Рада.

За помоћ у реализацији пројекта – обука деце у основама пецања, додељена је Захвалница Милошу Јокићу.

Деца су изложила своје радове присутним гостима а ко је хтео могао је да купи неки од радова и на тај начин помогне раду њиховог Удружења.

ТопПрес

Фото: приватна архива
Фото: приватна архива
Фото: приватна архива