Узми рачун и победи 2021 – јесењи циклус почиње 18. септембра

Узми рачун и победи 2021 – јесењи циклус почиње 18. септембра

Прво извлачење другог, јесењег круга наградне игре Узми рачун и победи 2021, биће одржано у суботу, 18. септембра у 18 часова, уз директан пренос на првом програму Радио телевизије Србије.

Након паузе од неколико месеци, наградна игра која се показала као одлично средство у подизању свести грађана о значају борбе против сиве економије, наставља се кроз шест јесењих извлачења. Грађане очекују вредне награде – 30 аутомобила ФИЈАТ 500Л и чак осам станова у Београду – седам у насељу Земунске капије и главна премија, стан у Београду на води.

У наградној игри коју организује Влада Републике Србије, а подршку пружа НАЛЕД, право учешћа имају грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. априла 2021. са минималним појединачним износом од 100 динара. Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти. На полеђини коверте неопходно је написати име и презиме, адресу из личних докумената и контакт телефон док је на другој страни довољно написати ”Узми рачун и победи 2021”. Право учешћа имају сви пунолетни грађани Републике Србије док је слање коверата потпуно бесплатно.

Подсећамо да је током лета, између два круга наградне игре, све време било дозвољено слање рачуна и слипова, тако да тренутни број пристиглих коверата премашује 6,5 милиона. Све коверте, послате од 15. априла ове године, учествују у свим извлачењима и током јесени.

Влада Србије још једном подсећа грађане да је учешће у наградној игри епидемиолошки безбедно и не подразумева чекање у реду нити уопште улазак у пословнице поште. Апелујемо на грађане да коверте спакују и адресирају код куће а како би оне нашле пут до студија и биле у конкуренцији за вредне награде, довољно је да правилно попуњене коверте само убаце у најближе поштанско сандуче.

Влада Републике Србије и НАЛЕД верују да ће и овај циклус наградне игре, као и сви претходни, допринети подизању свести грађана о значају узимања фискалних рачуна и довести до смањења стопе сиве економије у Републици Србији.

Све информације о наградној игри грађани могу пронаћи на сајту www.uzmiracun.rs а на располагању им је и контакт центар путем мејла kontakt@uzmiracun.rs , за сва додатна питања и подршку.

ТопПрес/ Извор: РТВ

KOMENTARI