Две особе из Тополе ухапшене због дроге: У Аранђеловцу пронађен хероин у судопери

Две особе из Тополе ухапшене због дроге: У Аранђеловцу пронађен хероин у судопери

Топола, Аранђеловац – Припадници Министарства унутрашњих послова у Крагујевцу, у две одвојене  акције, ухапсили су Б. К. (1976) из околине Тополе, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога. Полиција је ухапсила и М. В. (1986) такође из околине Тополе и М. В. (1979) из Аранђеловца, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело  неовлашћено држање опојних дрога, каже се у саопштењу МУП.

Полиција је код М. В. ког је затекла на улици у околини Тополе пронашла пакетић са око 3 грама хероина који је, како се сумња купио од Б. К.

У другој акцији, приликом претреса куће у којој борави М. В. на подручју Аранђеловца, полиција је у судопери пронашла пакетић са око 2 грама хероина, истичу у МУП.

Осумњиченима Б. К. и М. В. је одређено задржавање до 48 сати и они су, уз кривичне пријаве, приведени Вишем јавном тужилаштву у Крагујевцу, док ће М. В. из Аранђеловца, уз кривичну пријаву бити приведен Основном јавном тужилаштву у овом граду.

ТопПрес

KOMENTARI