ИЗБОРИ У АРАЂЕЛОВЦУ: Понавља се гласање на бирачком месту у Врбици

ИЗБОРИ У АРАЂЕЛОВЦУ: Понавља се гласање на бирачком месту у Врбици

ТРАГЕДИЈА У АРАНЂЕЛОВЦУ Грађевинац пропао кроз кров хале, пао са висине од 23 МЕТАРА и преминуо
АРАНЂЕЛОВАЦ – Откривена црква под Венчацом, изненадила научну јавност!
Насилнице из Аранђеловца се кају што су тукле другарицу: Само смо се играле ријалитија!

Општинска изборна комисија у Аранђеловцу донела је одлуку да се, због једног гласачког листића више, понови гласање на бирачком месту број 15 у Месној канцеларији у селу Врбица, изјавио је данас за РТС секретер Општинске изборне комисије у Аранђеловцу Негослав Петронијевић.Гласање на том бирачком месту, где је уписано 1.266 бирача, биће поновљено за недељу дана.

Такође, Групи грађана „Бирам Аранђеловац“ биће омогућен увид у комплетан бирачки материјал, одлучила је Општинска изборна комисија.Како се наводи, поновљено гласање на бирачком месту у Врбици може утицати да и шеста листа Група грађана „Изабери Аранђеловац“ пређе цензус. У том случају, Српска напредна странка и Боља Србија-СРС остаће без по једног мандата.

Скупштина општине Аранђеловац има 41 одборничко место.

Према резултатима гласања са 39 бирачких места, без спорне Врбице, СНС је освојио 26 одборничких мандата, Боља Србија-СРС шест одборника, СПС-ЈС ће имати пет одборника и по два Група грађана Радосав Швабић и коалиција око Демократске странке.

На локалним изборима у тој општини, од 37.715 уписаних у бирачке спискове гласало је 20.749, или 55,01 одсто Аранђеловчана.

TопПрес/ Извор: Танјуг

KOMENTARI

TOPPRESS: 0
DISQUS: 0