Јовановић: Господо из СНС победите барем једном на изборима

Јовановић: Господо из СНС победите барем једном на изборима

Tопола – Реагујући на саопштење ОО СНС у Тополи, председник Скупштине општине Топола  и председник странке  “Боља Србија” Драган Јовановић, одговорио је да све странке и коалиције на власт доводи народ.

,,Општински одбор СНС у Тополи, 2016. године ишао је на изборе на листи “Драган Јовановић – Александар Вучић Топола побеђује” и та листа је освојила 29. мандата од укупно 41. што је процентуално 70,73 % и представљало је најбољи резултат у Србији на локалу. То што су након избора два одборника опозиције, које смо до ногу потукли на изборима, прешло у СНС и тамо добило поверење странке, то је њихова ствар свих 29. одборника остало је јединствено. То нису одборници ОО СНС нити Боље Србије, већ одборници народа Тополе”, наводи се у саопштењу.

Јовановић у свом саопштењу истиче да би нови чланови који воде ОО СНС у Тополи требало да добију барем једном подршку народа на изборима као што је он четири пута заредом, тек онда, како каже, могу да формирају власт и раде шта желе.

,,Били сте сведоци на седници Скупштине општине, на којој је Драган Живановић предложио Славицу Топлицу за заменика председника општине. Одборници су је изабрали као стручну и компетентну особу, а то што су сви побегли од тог Општинског одбора СНС-а, па се баве искључивањем људи из странке, то је њихова ствар. Ја подржавам Александра Вучића, али у локалу се у тој странци сакупило разног света, који су били по разним странкама, па их само опија жеља да буду нека власт. Да би то били, сачекајмо изборе, па нека народ каже кога жели, као што је и до сада имао реч. На предизборним скуповима нисам видео те да су говорили са Вучићем, већ је моја маленкост то радила, али ето, сметња сам неким неоствареним амбицијама разних губитника који само преко имена Александра Вучића желе да приграбе власт”, наводи се у саопштењу које је председник Боље Србије Драган Јовановић доставио медијима.

ТопПрес

KOMENTARI