Нових 111 возила Сектору за ванредне ситуације

Нових 111 возила Сектору за ванредне ситуације

Сектору за ванредне ситуације и другим организационим јединицама МУП-а уручено је 111 возила. Mинистар унутрашњих послова Небојша Стефановић истакао је да је набавка савремених возила постала стандард захваљујући чему су припадници МУП-а још ефикаснији у заштити грађана.

Небојша Стефановић је прецизирао да ће од возила која су данас додељена скоро половина бити распоређена у ватрогасно-спасилачке јединице широм Србије и додао да му је драго јер је испуњено обећање да ће посебна пажња бити посвећена ватрогасцима који због храбрости и великог броја интервенција заслужују огромно поштовање.

Остатак возила, како је навео министар, намењен је припадницима полиције и другим организационим јединицама МУП-а.

„Готово сваког месеца имамо неку доделу и драго ми је да наши припадници возе све боља и модернија возила, која ће помоћи да полиција буде ефикаснија на терену“, истакао је Стефановић.

Захвалио је припадницима полиције што су и ову годину започели са огромним ентузијазмом и напорним радом, због чега, како је навео, заслужују да Министарство унутрашњих послова уложи у њихово даље опремање.

„Управо резултати које прави Министарство унутрашњих послова показују грађанима да ми умемо да ценимо њихово поверење. Наставићемо са озбиљним и одговорним радом како бисмо још више подигли ниво безбедности грађана и наше државе. Уверен сам да ће припадници Министарства унутрашњих послова радом оправдати поверење грађана и Владе Србије“, закључио је Стефановић.

ТопПрес/Извор: РТС

KOMENTARI