Одборници на сутрашњој седници именују новог  директора ТО „Опленац“

Одборници на сутрашњој седници именују новог директора ТО „Опленац“

Дом здравља или услужна делатност, ево шта су одборници одлучили на данашњој седници
Топола: Напредњаци у опозицији, Јовановић – неке опила власт
Ватрогасци данас интервенисали десет пута

Топола – Председник Скупштине општине Топола, Драган Јовановић сазвао је за сутра, понедељак, 26 седницу Скупштине општине Топола. За ову седницу је предвиђено 28 тачака дневног реда.

Одборници ће разматрати извештај о функционисању система одбране од града на територији Радарског центра „Букуља“ у току 2018. године. Пред одборницима ће се наћи Предлог статута општине Топола као и Предлог одлуке о начину коришћења површине јавне намене у дане одржавања манифестација и вашара у Тополи.

Говориће се и о Предлогу Одлуке о усвајању Предлога Пројекта Јавно-приватног партнерства за услугу одржавања гробаља на територији општине Топола, Предлогу Одлуке о накнадама за коришћење јавних површина на територији општине Топола, Предлогу Одлуке о оснивању буџетског фонда за подстицај развоја пословног сектора општине Топола.

Одборници ће доносити Решења о утврђивању престанка дужности директора Туристичке организације ,,Опленац“ Топола Љиљани Тодоровић из Тополе, као и доношење решења о именовању директора Туристичке организације ,,Опленац“ Топола.

Разматраће се Програм субвенција за 2019. годину ЈКСП „Топола“, али и разматрање Извештаја о раду Општинског правобраниоца општине Топола у периоду од 01.01. 2018. до 31.12.2018. године.

На седници Скупштине разматраће се Извештај о раду Туристичке организације „Опленац“ Топола за 2018. годину, Плана и Програма рада Туристичке организације „Опленац“ Топола за 2019. годину,

Седница ће се одржати у згради општине Топола са почетком у 9 часова.

ТопПрес

 

 

KOMENTARI

TOPPRESS: 0
DISQUS: 0