Због радова од Љига до Прељине саобраћај се 10 дана враћа на Ибарску магистралу

Због радова од Љига до Прељине саобраћај се 10 дана враћа на Ибарску магистралу

ЈП „Путеви Србије“ саопштило је да ће од данас до 18. августа бити затворена деоница ауто-пута Љиг-Прељина, да би се тај пут спојио с новоизграђеном деоницом до Обреновца, па ће у том периоду целокупан саобраћај бити преусмерен на Ибарску магистралу.

У саопштењу се каже да ће се од данас у седам часова ујутру, до 18. августа „саобраћај одвијати по измењеном режиму на делу државног пута IA реда број 2 и IB реда број 22 (укрштање државног пута IB реда број 22 са државним путем IA реда број 2 у месту Дићи, деоница Дићи – почетак изграђеног ауто-пута до Прељине – крај изграђеног дела ауто-пута)“.

У том периоду, наводи се, „обуставља се саобраћај на делу државног пута ИА реда број 2, на деоници: укрштање са државним путем IB реда број 22 у месту Дићи, до дела државног пута IA реда број 2 у месту Прељина (крај изграђене деонице ауто-пута)“.

Целокупан саобраћај биће преусмерен на државни пут IB реда број 22 – Ибарска магистрала.

На поменутим деоницама биће постављена адекватна саобраћајна сигнализација, саопштило је ЈП „Путеви Србије“, које апелује на учеснике у саобраћају да поштују постављену саобраћајну сигнализацију и ограничења брзине, као и да прилагоде брзину кретања условима на путу.

ТопПрес/ Извор: Танјуг

KOMENTARI