Топола – Кухиња мога краја је гастро авантура у којој учеснице из различитих крајева Србије у најлепшем светлу приказују своје кулинарско умеће и свој крај.

У седмом серијалу „Кухиње мога краја“ учествовало је седам такмичарки Драгица Ојданић, Снежана Марјановић, Нада Ерић, Милица Тадић, Златана Димитријевић, Драгана Ђурђевић и Ана Никодијевић.

Жеља сваке од учесница је стицање нових пријатељстава и упознавање Србије на други начин, а циљ ипак да кухиња њиховог краја буде најбоља.

Учеснице седме сезоне, фото: printscreen, rts

На крају серијала проглашена је победница а награда од 100.000 динара отишла је у руке Ане Никодијевић из села Овсиште надомак Тополе.

Ана је исказала захвалност првенствено Туристичкој организацији „Опленац“ из Тополе, нагласивши при том да је ово за њу јединствено искуство.

„Немам речи да опишем колико сам срећна, ово је победа моје Тополе, мога села, моје Шумадије. Трудила сам се да на најбољи могући начин представим свој крај, своју породицу, кухињу, да се у мом дому осећају пријатно и да из Тополе понесу најлепше утиске. Неизмерно сам захвална Туристичкој организацији, мојој породици, пријатељима, упознала сам дивне људе, стекла нова пријатељства и наше дружење се наставља и после серијала“, изјавила је за ТопПрес Ана Никодијевић, победница седмог серијала.

Кухиња мога краја емитује се на РТС 1, а последња епизода у којој је учествовала такмичарка из Тополе и проглашење победника можете погледати на овом линку: https://youtu.be/uQrSq2dtZDk

ТопПрес