Топола – Топ – медија је једино регистровано електронско гласило на подручју Тополе а оснивач медија је Марија Лазаревић власница портала ТопПрес.

,,Већ две године водим портал ТопПрес, и како се испоставило бар за сада постигао је веома велику читаност. Поред тога наравно, званични сам дописник неколико националних медија, што је велики успех да из једне мање средине неко, рекло би се готово голорук досегне до скоро свих насловних страна великих медија. Пре свега захвална сам мојим суграђанима који ми верују, колегама из националних медија, и надам се да ћемо заједно успети да један медији поставимо на здраве ноге и отворимо странице за све грађане нашег краја,” каже Марија Лазаревић.

На питање како успева финансијски да опстане каже, да је то најтеже питање и још тежи одговор.

„Медиј сам регистровала користећи субвенције националне службе за запошљавање. Наравно да то није довољно али други део покушавам да надоместим из реклама. Ових дана имаћемо акцију, понудићу свим привредним субјектима свој простор, али нећу потезати неке ценовнике. Хоћу пре свега да их представим, а на њима је колико ће помоћи наш медији, намерно кажем НАШ. И даље иако намичемо сви почетници у послу имају бесплатну рекламу, толико ја могу да помогнем другима” рекла је Лазаревић.

Иначе Топ- Медија је званично дописништво више националних медија у земљи, Ало, Информер, Глас западне Србије и новинске агенције РИНА а од Светог Николе пословаће као правно лице које ће извештавати са подручја ове општине али и шире.

Поред тога сарадник је емисије Нећете Веровати аутора Гвоздена Николић која се емитује на Првој српској телевизији.

Прилог о Марији Лазаревић, емитован у емисији Нећете Веровати можете погледати на следећем линку: https://www.prva.rs/web-tv/info/necete-verovati/45413/necete-verovati-29-epizoda/130047/ona-je-sedma-sila