Топола – У недељу је на више локација одржана еколошка акција „Заврни рукаве #12“ а у општини Топола у селу Белосавци чишћено је сеоско гробље. Међутим, због кише која је падала цео дан и ниске температуре, на заказану акцију одазвале су се само три жене, а једна од њих је била и организатор овог догађаја.

„Заједно са Удружењем ‘Брест’ смо планирали ову акцију и требало је да нас буде више, међутим због лошег времена на гробље сам дошла само ја и моје две сестре. Нас три смо показале да можемо заједно да пркосимо и времену и лењости других. Прикупиле смо много немарности других и биле поносне што смо иза себе оставиле чистије сеоско гробље где нам почивају преци, наши прадедови, чукундедови. Исте смо лозе и истог поноса, хвала вам роде мој рођени“, рекла је Маријана Андрић.

Њене сестре Слађана Јовановић и Бојана Вукајловић подржале су ову акцију без обзира на лоше временске услове и све три сакупиле 22 џака отпада.

ТопПрес

Сакупљено 22 џака отпада, фото: ТопПрес
фото: ТопПрес
фото: ТопПрес
фото: ТопПрес
One thought on “Велико браво за ове даме: Саме су по киши и хладноћи сакупиле 22 џака отпада у оквиру акције „Заврни рукаве“”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

CAPTCHA