Топола – Ритмичко гимнастички клуб „Олимпик“ је у уторак 2. октобра одржао први тренинг Ритмичке гимнастике у Тополи. Тренинг су водиле лиценцирани тренери Гимнастичког Савеза Србије Биљана Цесарац и Мирјана Михаиловић.

„Биле смо презадовољне одзивом девојчица које су показале велико интересовање и пожелеле да се баве ритмичком гимнастиком најлепшим женаким спортом. Ргк Олимпик ће током октобра месеца вршити упис девојчица и упознати своје чланице са овим прелепим али и врло тешким спортом.  Надамо се да ћемо у Тополи имати пуно талентованих чланица а жеља нам је да девојчице из Топола буду једне од нај успешнијих такмичарки у будућности. Предстоји нам пуно рада и прелепог дружења“, рекла је за ТопПрес  Мирјана Михаиловић.

Вечерас је одржан и други тренинг у сали Основне школе „Карађорђе“, док ће се средом тренинзи одржавати у спортској сали Средње школе.

Иначе, ритмичка гимнастика  је комбинација спортске гимнастике и балета, ради се са реквизитима, лопте, обручи, чуњеви, траке и вијача, млађе категорије тренирају без реквизита.

Упис је за девојчице од 4 до 14 година.

ТопПрес

Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

CAPTCHA