Топола –  На данашњи дан пре четири године у тешкој саобраћајној незгоди код Тополе смртно је страдао  Богдан Младеновић у својој 32 години живота.  Овај младић живео је и радио у Тополи, ту је имао породицу, пријатеље, рођаке и бол која их је тада задесила још увек је свежа а данас, четири године након његовог губитка, са сузама у очима говоре о насмејаном младом човеку који их је прерано напустио.

„Док смо свакодневно у јеку короне слушали тужне вести ко је оболео, ко изгубио битку са короном, нас је погодила вест о твојој смрти. Пркосио си корони и свим вирусима док си свој посао обављао вредно и марљиво како би своју породицу обезбедио и уживао у бајци коју си имао. Тог 8. 10. 2020. године, вест о твојој смрти нас је погодила као најтврђа стрела и пробола срца која и сада после четири године исто крваре.
Да ли је баш морало тако, да ли си знао да ћеш тог јутра последњи пут пољубити децу пре посла, да ће ти то бити последњи пословни пут на путу ка Наталинцима. Не могу се одупрети питањима како, зашто, због чега, да ли је могло другачије, да ли си знао, да ли си осетио?
Сви који су те тог јутра срели понављају и сада како си као и увек био насмејан, шалио се и одмахивао руком како си то увек умео. Твој последњи пут и жал што те нисам пре тога видела и загрлила остаће у мом срцу заувек, све док се тамо горе поново не сретнемо“, написала је Богданова рођака.

Подсећамо, Богдан је живот изгубио у саобраћајној незгоди у селу Наталинци, када се његов аутомобил сударио са камионом који је долазио из супротног смера.

ТопПрес

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

CAPTCHA