foto - fejsbukfoto - fejsbuk

Топола – Лепо време активирало је тешке машине, почиње се са радовима. Крпе се рупе и раде макадамски путеви, а према речима надлежних из локалне самоуправе ускоро ће се почети и са радовима на локалним путевима.

Ради се канализација у Јокића крају а претходних дана се радило и на расвети.

„Урађен је нов далековод за село Шуме, подигнуто више од 100 бетонских стубова, уложено до сада 8.400.000 динара, каблираће се око 5000 метара нове трасе. Обишли смо ободне делове села који до сада нису обухваћени радовима и уложили смо напоре да новом наруџбеницом за набавку материјала буквално обухватимо сваки засеок и једном за свагда решимо квалитетним прикључком свако домаћинство“, рекао је председник Скупштине општине Топола, Драган Јовановић.

Укупна вредност изведених радова само у овом селу ће прећи више од 12.000.000 динара.

„Ове године је план да се у реконструкцију укупне нисконапонске мреже у Тополи уложи више од 250.000.000 динара, јер остало нам је још неких делова села које немају бетонске стубове. Веома брзо долазимо у Трнаву са радовима на ниском напону. Обећао сам да ће општина у овој години главни акценат ставити на овај проблем“ истиче Јовановић.

Радове изводи предузеће „Енергомонтажа“  из Београда.

„У току зиме смо најављивали наставак изградње уличне расвете у сеоским месним заједницама.
Почели су  радови у месној заједници Светлић на постављању укупно 47 нових светиљки а након завршетка радова у Светлићу идемо даље“, закључује Јовановић.

ТопПрес