Топола – Амбасадор Сирије, његова екселенција Мухамед Хаџ Ибрахим, са својим сарадницима посетио је јуче општину Топола. Њега су испред зграде општине дочекали   народни посланик и председник Скупштине општине Топола, Драган Јовановић, председник општине Владимир Радојковић, заменица председника општине Јелена Јовановић, и заменик председника Скупштине општине Владимир Петровић.

Фото: ТопПрес

Госте је најпре поздравио   Драган Јовановић који је изразио  захвалност Сирији за подршку територијалном интегритету и целовитости Србије. Он је истакао историјски значај Тополе презентујући укратко гостима лепоте овога краја.

Председник општине Владимир Радојковић такође је упознао госте са богатом историјом Тополе. Радојковић је изразио жељу за продубљивање односа са градовима у Сирији, предлажући могућност побратимства између Тополе и једног од сиријских градова.

Фото: ТопПрес

Његова екселенција, амбасадор Ибрахим, захвалио је на срдачној добродошлици, истакавши да је први пут посетио Србију још у петом разреду основне школе.

После срдачног дочека у кабинету председника делегација је наставила обилазак Тополе.

ТопПрес

Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

CAPTCHA