Приватна архива

Топола- Иако је сезона припреме зимнице већ прошла Ана Никодијевић из Овсишта  још увек вредно ради и своје муштерије не планира да лиши слатко-киселог задовољства.

„Све је почело из љубави јер су шарене тегле и богатство мириса и укуса одувек биле мој хоби, сада смо тај хоби мало проширили али ни сањали нисмо да ће потражња бити оволика и да ће народ толико заволети наше производе“  задовољно прича Ана.

Наиме Анина зимница је богатство шаренила и укуса, у свакој тегли су различите комбинације од слатко – киселих до слатких или  киселих. Широка је понуда од туршије, ајвара, џемова, компота, разне врсте слатка, ликера. До сада је Ана продала око 10.000 тегли.

Да се предан рад и труд исплате доказ је пехар који је ова млада жена добила, у категорији иновација на тржишту за мала породична предузећа.  Додела награда је била у Београду.

Поред ове награде Ана је освојила и пехар и захвалницу као Први Београдски победник.

„ Пресрећна сам и веома поносна, нисам могла да замислим да ћу за овако кратко време доживети овако нешто, ово је успех свих нас и не бих могла да успем да није било моје породице да ме подржи и мојих верних муштерија који ми свакодневно пружају подршку. Није новац пресудан заради се и потроши, битна је љубав која нас је све спојила баш као што је у мојој тегли спојила слатко и кисело и направила фантастичан укус“ закључује Никодијевић.

ТопПрес

Анини пехари, фото: Приватна архива
Анини пехари, фото: Приватна архива
Ана на додели награда, фото: Приватна архива
Ана на додели награда, фото: Приватна архива