Фото: Црвени крст Топола

Смедеревска Паланка – Црвени крст Смедеревске Паланке упутио је апел грађанима наше општине у коме их позива да донирају одећу и обућу која им више није потребна, како бисмо заједно помогли породицама или појединцима слабијег материјалног стања, пише Паланка Данас.

„Ако се међу гардеробом која вам више није потребна налази нова или очувана и употребљива одећа, установе попут Црвеног крста, Прихватилишта за одрасла и стара лица или Прихватилишта за децу, право су решење, јер је њима неопходна. Постарајте се да одећа буде чиста, испеглана и сортирана, а пре него што донирате некој установи или организацији савет је да контактирате са њима, јер углавном имају проблем са малим магацинским простором. Вама ће све ово одузети мало времена и труда, а њима ће значити много”, поручује Никола Марковић, волонтер Црвеног крста Смедеревска Паланка

Телефон Црвеног крста у Паланци 026 431-6048 , сваког радног дана од 8 до 13 часова позвати или доћи лично и донети гардеробу , ул. Исидоре Секулић бб , на Колонији .

ТопПрес/ Извор: Паланка Данас