Крагујевац, Рача – Аутобус превозника „Јањушевић“, који је превозио путнике на релацији Крагујевац- Рача, слетео је са пута јутрос око 05:30 часова, на путу Церовац-Рача, код места Собовица, а 15 путника јавило се на преглед у Клинички центар у Крагујевцу. Сви су прегледани, немају тежих повреда и за сада нико није задржан на болничком лечењу, речено је Тањугу у тој медицинској установи.

У Хитној помоћи кажу да су три екипе изашле на терен, како би збринуле путнике. Према речима директорке крагујевачке хитне помоћи, др Гордане Ђокић, шесторо путника је одмах превезено у Угрентни центар УКЦ Крагујевац на детаљније прегледе.

Остали путници прегледани су на лицу места и констатоване су им лакше повреде.

Није задржано ниједно повређено лице

У пријемну хитну хируршку амбуланту Универзитетског клиничког центра Крагујевац, јавило се 18 повређених путника из удеса, који се десио у Собовици, након исклизнућа аутобуса градског аутопревозника.

„Сви прегледани су хемодинамско стабилни, без клиничких знакова тешких телесних повреда. За сада, на болничком лечењу у Универзитетском клиничком центру Крагујевац, није задржано ниједно повређено лице“, наводе они.

Из УКЦ Крагујевац кажу да су сви повређени иницијално прегледани од стране дежурне екипе хирурга и ортопеда, а спроводи се и детаљна дијагностика.

ТопПрес/ Извор: Танјуг