Чачак – Да добре идеје увек добро пролазе најбоље доказује Драган Толић из Чачка. Овај младић пре две године остварио је свој дечачки сан и постао једини возач рикше у Србији, али ту изненађењима није био крај. Током празника постао је Деда Мраз, а након тога пролеће је дочекао као Спајдермен. Ипак, ову јесен његова кочија има потпуно ново рухо, а он костим који малишани напросто обожавају.

 

– У улози Спајдермена био сам скоро годину дана и решио сам да децу изненадим нечим новим. Одавно имам идеју да „постанем“ Бетмен, али је било тешко све то реализовати. Костим сам јако тешко нашао, немогуће га је купити из једног дела, па сам налазио по интернету део по део. Сада имам онај који је заиста веродостојан, има мишиће, маску, и плашт који сам морао сам да сашијем. Купио сам нову рикшу и преправио је у прави бетменомобил, на који сам ставио симболе чувеног хероја, што је децу одмах привукло – казао је за РИНУ Драган Толић идејни творац супер рикше у граду на Морави.

 

Овај необични бетмобил се разликује од претходне рикше коју је возио Спаједрмен, јер је она имала три точка и требало је доста више снаге док се покрене. Сада је Драгану као Бетмену много лакше да превози малишане.

 

– Планирам да урадим електромотор са димним ефектима, да деци направимо угођај као да су на филму. Уживају возећи се, и не само они већ и њихови родитељи, који не пропуштају ни једну прилику. Дешавало се да ми пукне педала због терета на бетменомобилу па се и сами родитељи укључе да гурају и то је оно што децу још више обрадује, показало се да је лик бетмена и његовог аутомобила на улицама града Чачка пун погодак“, каже Драган.

 

Грађане ова машина подсећа на кочије, чезе, свакога на нешто друго, али свима је заједничко одушевљње када на Градском тргу виде најсмејану децу коју овај млади човек свакога дана усрећује вожњом у својој рикши.

Ово није једино изненађење које је Драган приредио свом граду, a овај младић много пута показао је и да има велико срце јер се радо одазива на све хуманитарне акције.

ТопПрес/ РИНА