Топола – Под покровитељством Српске Карате Уније у Деспотовцу је јуче одржан Куп Србије за све узрасте. Каратисти “Карађорђа” у конкуренцији 21. клуба и 409 такмичара освојили су 4 златне, 4 сребрне и једну бронзану медаљу. Најуспешнија такмичарка била је Димитријевић Теодора која је освојила два злата у борбама и једно у катама екипно. У екипи су биле и Кузмић Николина и Софронијевић Наталија, објављено је на сајту општине Топола. 

У појединачним наступима у катама Милошевић Александра освојила је златну медаљу, Софронијевић је узела сребро, а Кузмић бронзу. Александра Милошевић освојила је и сребро у борбама. Од “нижих” појасева сребром су се окитили Стојадиновић Исидора и Чолић Алекса.

-Такмичари из Тополе својим наступима и резултатима потврђују квалитет и доказују да позиви за учешће у репрезентацију Србије не долазе случајно. Захваљујемо се и несебичној помоћи Општине Топола и председници Скупштине општине Јасни Вуковић пруженој у организацији одласка на такмичење – рекао је видно задовољан тренер екипе и репрезентације Ранко Шолић.

ТопПрес