Топола –  За 350 корисника Народне кухиње Црвеног крста у Тополи обезбеђени су и подељени ланч пакети. Акцију је спровео Црвени крст у Тополи уз помоћ Црвеног крста Србије и Владе Републике Србије. За угрожене грађане, кориснике Народне кухиње пакете брашна обезбедила је Млинско пекарска индустрија „Победа“ из Аранђеловца.

„Да наши корисници не би остали  ускраћени за кувани оброк и хлеб у периоду од 18.12.2020 до 11.01.2021. године, из разлога што су сва четири запослена радника оболела од вируса Ковид 19, Црвени крст Топола је преко Црвеног крста Србије затражио и добио одобрење од Владе РС која је и донатор свих артикала хране од којих се припремају оброци, да изврши расподелу ланч пакета и по 10. килограма брашна сваком кориснику до почетка рада народне кухиње. Ланч пакети су подељени за 15 корисника из Јарменоваца, 36 корисника из Белосаваца, 44 корисника из Наталинаца и 255 корисника из Тополе“, рекла је за ТопПрес секретар Црвеног крста у Тополи Биљана Павлићевић.

Она истиче да су сви пакети допремљени на кућне адресе корисника возилом Црвеног крста.

Црвени крст Топола свим грађанима општине Топола, представницима локалне самоуправе, установама, предузећима и удружењима честита предстојеће празнике, и жели пре свега добро здравље и успешну и берићетну 2021. годину.

ТопПрес

Подељени ланч пакети за најугроженије грађане у Тополи, фото: ТопПрес