FOTO TANJUG DUSAN ANICICFOTO TANJUG DUSAN ANICIC

У оквиру промотивних активности за упис школске 2018/2019. године Висока школа струковних студија у Аранђеловцу организује Дан отворених врата.

Тога дана матурантима школа из Крагујевца, Лазаревца, Ваљева, Смедеревске Паланке, Тополе, Аранђеловца, на својеврстан начин биће представљено 6 студијских програма које садашњи средњошколски могу уписати у државној школи у Аранђеловцу. Такође, најављен је и долазак представника Тоyота Сербиа који ће уз презентацију, демострирати рад возила на хибридни погон, као и најуспешнихих компанија града са којима Школа сарађује у оквиру стручне праксе студената; „Књаз Милош“, „Ванилица“, хотел „Извор“, ресторан „Александар“ и могобројне винарије.

Планирано је да Дан отворених врата почне у 11 часова у дворишту Високе школе струковних студија у Аранђеловцу, у среду 9. маја.

Пријава у Високу школу струковних студија у Аранђеловцу почиње 18. и трајаће до 26. јуна од 09:00 до 13:00 часова.

Право уписа имају кандидати који су завршили четворогодишње средње образовање. За пријављивање кандидата на конкурс потребни су оригинал и фотокопија сведочанства свих разреда средње школе као и дипломе о завршном испиту, извод из матичне књиге рођених, доказ о уплати накнаде за полагање пријемног испита у износу од 4.500 динара и пријавни формулар који се добија у школи.

ТопПрес/ Извор: РТВ Шумадија