Данас заседа Општинско веће у новом сазиву, на Дневном реду 22 тачке

Данас заседа Општинско веће у новом сазиву, на Дневном реду 22 тачке

Топола – Председник Општинског већа општине Топола Игор Петровић сазвао је  23. Седницу Општинског већа општине Топола за данас са почетком од 15:30.

За ову седницу је предложен Дневни ред сачињен од 22 тачке.

Пред већницима ће се наћи Предлог Одлуке о усвајању Европске повеље о родној равноправности на локалном нивоу, Предлог јавног обавештења спортским организацијама о пријављивању за суфинансирање годишњих програма у области спорта у општини Топола за 2021. годину, Предлог Решења о образовању Комисије за расподелу средстава планираних за дотације спортским удружењима, Предлог Решења о реализацији Пројекта „Измештање и реконструкција фекалне канализације Дома здравља „Свети Ђорђе“ у Тополи“.

Већници ће разматрати Извештај  Удружења Загрљај о реализацији услуге Лични пратилац детета за 2020. годину, Извештај о остварењу програма коришћења средстава за финансирање унапређења безбедности саобраћаја на путевима на територији општине Топола за 2020. годину.

Такође, разматраће се и захтев  адвоката Владимира Петровић из Тополе за исплату средстава по Рачуну број 6/21 за извршене адвокатске услуге приликом заступања Спортског савеза општине Топола по предмету П-153/19 (П-505/20) Привредног суда у Крагујевцу, као и захтев Дома здравља „Свети Ђорђе“ Топола за пренамену средстава.

Дневним редом је предвиђено и разматрање  захтева Предшколске установе „Софија Ристић“ Топола за давање сагласности за исплату солидарне помоћи запосленима, као и захтева канцеларије за ЛЕР општина Топола за одобрење израде планске документације општине Топола.

Већници ће разматрати и захтеве  председника Савета МЗ Блазнава за поправку сеоског водовода, и захтеве ОФК „Будућност МИ“ Доња Трнава, ФК „Слога“ Загорица, ФК ,,Маскар“ Маскар, ФК „Шумадинац 1949“ Шуме, ФК ,,БСК“ Белосавци, ФК ,,Јунковац“ Јунковац , ФК „Горња Трнава 1938“, ФК „Јасеница“ Божурња,  ОФК „Јарменовци“ Јарменовци за средства.

Подсећамо, ово је прва седница Општинског већа у новом сазиву, након промене локалне власти у Тополи.

ТопПрес

 

KOMENTARI