Дечји фестивал на Опленцу надмашио очекивања: Принц и принцеза успешно реализовали своју идеју

Дечји фестивал на Опленцу надмашио очекивања: Принц и принцеза успешно реализовали своју идеју

Топола – Иако су могли да бирају било које место на свету где ће живети и оформити породицу, млади принчевски пар, Љубица и Михајло Карађорђевић, изабрали су, нећете веровати управо – Тополу.

„Овде смо дошли пре две године, јер Србија је наш дом и ни у једном тренутку се нисмо покајали. Сви су нас одлично прихватили и након само две недеље осећала сам се као код куће“, рекла је у изјави принцеза Љубица Карађорђевић.

Принц и принцеза на Опленцу – фото: ТопПрес

Међутим, Шумадинци не само да су феноменално прихватили принца и принцезу, него су на такав начин угостили и све њихове пријатеље из иностранства.

„Сви су одушевљени Тополом и овим прелепим крајем, па након што нас посете свима буде јасно зашто смо баш овде бирали да створимо наш дом“, каже принцеза Љубица.

Фестивал надмашио очекивања организатора, фото: ТопПрес

Она и њен супруг Михајло, дуго су, како каже, смишљали начин на који ће се одужити Тополцима.

„Одлучили смо да организујемо Дечији фестивал и оквиру њега, малишанима да представимо активности које нису свакодневне и да промовишемо локалне спортске клубове“, изјавила је принцеза.

Стотине малишана који су стигли у пратњи родитеља најбољи су доказ да је други по реду Дечији фестивал посећенији него прошлогодишњи. Деца су се опробала и јахању, стреличарству, цртању, а највећа гужва била је на штанду са ког је замирисала домаћа храна и то под слоганом – „волим добро у људима!“

Велико интересовање на штанду домаће и здраве хране, фото: ТопПрес

„Желели смо управо на овом месту да покажемо и родитељима и деци да могу имати здрав, али и укусан оброк. Схватамо у каквом брзом времену живимо и зато је наш циљ да укажемо да је здрава исхрана најважнија“, рекао је Емир Јусовић менаџер продаје у компанији Ес Комерц.

Други по реду Дечији фестивал на Опленцу био је хуманитарног карактера, па су тако – јахање, стрељаштво и домаћи производи малишанима нуђени по симболичним ценама, а сав скупљени новац биће прослеђен деци и омладини овог краја.

ТопПрес/ ГЗС

KOMENTARI