Дејан Булатовић  у Тополи: „Важно је да Србији вратимо осмех, да домаћину вратимо понос, да штале не буду празне, да путеви буду нормални“(ВИДЕО)

Дејан Булатовић у Тополи: „Важно је да Србији вратимо осмех, да домаћину вратимо понос, да штале не буду празне, да путеви буду нормални“(ВИДЕО)

Tопола – Потпредседник Странке слободе и правде Дејан Булатовић посетио је данас општину Топола. Том приликом, у разговору са окупљеним грађанима Булатовић је нагласио да Странка слободе и правде једина има јасан план шта ће урадити када се смени тренутна власт. Такође, било је речи и о пољопривреди а Дејан Булатовић је посетио и пољопривредно газдинство Тасе Ђокића у Доњој Трешњевици. Саопштење које је ова странка доставила медијима преносимо у целости:

„Оно што је јако важно је да веома водимо рачуна када је у питању пољопривреда и село, важно је да нам се подигне Србија. Ми можда не можемо да правимо камионе и аутомобиле, али можемо да гајимо воће и поврће и правимо сјајне традиционалне специјалитете. Зато ће Странка слободе и правде велики део свог капацитета уложити у то да подигнемо пољопривреду.
Нама је важно да Србији вратимо осмех, да домаћину вратимо понос, да штале не буду празне, да путеви буду нормални, да свако село има воду, струју и све оно што има свако село у Европској Унији.

Фото: ТопПрес

Такође је Дејан Булатовић исказао задовољство што се данас нашао са храбрим људима из Тополе, месту које има Опленац, месту које је кроз песме опевано и које је историјски јако значајно.
Након посете Тополи, потпредседника Странке слободе и правде угостио је Таса Ђокић из села Доња Трешњевица, српски домаћин и истакнути члан Странке слободе и правде Топола.
Домаћин је изнео једну фрапантну чињеницу – у пар комшијских домаћинстава је раније било преко 1200 товних јунади која су се извозила у Италију и Грчку а данас је број тих јунади нула. Такође је болна истина да је као и у већини пољопривредних домаћинстава трактор стар 40 година, као и остала механизација.
Потпредседник Странке слободе и правде оставио је за крај јасну поруку:
„Ово је кукуруз из Шумадије. Погледајте како је начет од мишева. Тако је ова власт на челу са СНС-ом начела српског домаћина. Знате ли како се брани овај кукуруз од мишева? Тако што се окруни, самеље и стави у врећу. Као што имамо рецепт како да сачувамо овај кукуруз, имамо рецепт како да сачувамо ове домаћине и да прави српски домаћини воде села“, каже се у саопштењу Странке слободе и правде достављеном медијима.

ТопПрес

Обраћање Дејана Булатовићима медијима у Тополи

KOMENTARI