smart

Топола – Председник Боље Србије Драган Јовановић упутио је јуче на свом фејсбук профилу отворено писмо председнику Србије Александру Вучићу. Његово отворено писмо преносимо у целости:

„Отворено писмо јавности и председнику Александру Вучићу,

Јуче је био буран дан у Србији, најпре обраћање председника Александра Вучића у 18х и најава нових забрана кретања, и револт грађана Београда, што је изазвало највећи сукоб полиције са демонстрантима још од 09. Марта 1991. године.

Зашто је то тако?

Најпре на овом профилу сам више пута писао, а и грађани Тополе, добро знају, каква је била протекла кампања.

Једном речју БРУТАЛНА.

16 година водим Општину Топола и да сам најгори човек на свету нисам заслужио да ми се на кућу у Блазнави баца катран, трује пас и да ми се прети сваки дан, и опет смо победили и освојили највише гласова.

Председниче Вучићу,
на изборе смо изашли отвореног срца и са причом шта смо урадили, а доживели смо праву голготу од ваших ,,јуришника,, који се представљају као некакви ,,координатори,, који данас обилазе одборнике Боље Србије, мало нудећи, а више претећи да пређу у СНС.

Зашто то?
Па само у 4 општине нисте победили у целој Србији, зар Вам није доста, већ је потребно да и у ове четири општине преузмете власт.
Но, народ се окреће и ово је само почетак, видим да синоћне демонстранте Ваши медији називају ,,Ђиласовцима,, што је апсолутна глупост, јер сви грађани Србије су могли да виде да ни Јеремић, ни Ђилас нису организатори протеста.

Ја Вас, не због себе, већ због Србије и моје Шумадије, молим да најхитније повучете све најављене мере забране кретања, јер и без забране, људи знају које опасности Корона носи са собом.
Знаће свако да се чува, како себе тако и друге, нарочито у пољопривредним општинама, изазваће само још већи револт и бес код људи.

Позовите на разговор све председнике странака да се под ХИТНО у овој земљи направи договор куда ћемо даље.

Ово Вас моли неко, ко је био на свим великим демонстрацијама задњих 30 година, ако је овако у јулу месецу, како ће тек бити на јесен?
Ви сте најодговорнији за све што ће се дешавати у Србији и поделите ту одговорност.
Јер превише је то терета, за само једна леђа, па макер она била и Александра Вучић“, рекао је у отвореном писму Драган Јовановић председник странке Боља Србија.

ТопПрес