Топола – Јуче и данас у холу Културног центра Топола одржан је Други Сајам креативаца. Први Сајам је изазвао велико одушевљење како учесника тако и посетилаца, па организаторима није требало пуно времена да поново организују Сајам на коме ће свој таленат и умеће показати бројни грађани из Тополе.

Фото: ТопПрес

„Друго окупљање на овом месту је управо због иницијативе учесника са претходног Сајма и ево врло брзо смо им изашли у сусрет. Поводом Ускрса овде су углавном изложени украси и предмети у духу долазећег празника, ту је и штанд ученика из Основне школе ‘Сестре Радовић’ из Белосаваца али и штандови наших креативаца из Тополе“, изјавила је за ТопПрес Ема Стевановић, в.д. директора Културног центра Топола.

Фото: ТопПрес

У овој установи поводом најрадоснијег празника Васкрса организују се бројне активности, како за најмлађе тако и за старије.

„Поред Сајма креативаца, ту је изложба слика сваког понедељка, имаћемо и литерарни и ликовни конкурс затим доделу награда, а надам се да ће бити још садржаја на обострано задовољство нас и наше публике“, казала је Ема Стевановић.

Фото: ТопПрес

На Другом Сајму креативаца изложено је мноштво различитих украса и предмета из ручне радиности. Како су истакле учеснице Сајма, оваква окупљања су јединствена прилика да се за њихово умеће чује и види.

ТопПрес

Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес