Топола – У поподневним часовима олујно невреме погодило је делове општине Топола, материјална штета је велика а настрадале су и разне повртарске, воћарске и ратарске културе. Због олујног ветра дошло је и до застоја на главном путу Наталинци – Топола испред села Јунковац а у колони возила била су и два аутобуса у којима су била деца која су се враћала са екскурзије.

„Деца су се враћала са екскурзије и невреме их је задесило у Јунковцу. Сигурно су сат времена били заробљени у километарској колони возила а ми смо ишли пешице од Наталинаца да их покупимо, јер смо требали да их сачекамо код школе у Наталинцима. Невреме их је задесило током вожње, возачи нису ризиковали да прођу због оборених стабала и каблова од струје ипак су поступили професионално али страха је било јер овако нешто не памте ни најстарији мештани у овим селима“, каже за ТопПрес једна од мајки које су усред невремена чекале децу да се врате са екскурзије.

Фото: ТопПрес

Иначе, у аутобусу су били основци из Клоке, Јунковца, Шума и Наталинаца који су се враћали из Лазаревца а око 18:30 су требали да стигну у Наталинце.

ТопПрес

Фото: ТопПрес