Два пешака настрадала у Крагујевцу:  Једног ударила два возила, а преко тела другог прешао камион, полиција трага за возачем теретног возила

Два пешака настрадала у Крагујевцу: Једног ударила два возила, а преко тела другог прешао камион, полиција трага за возачем теретног возила

Пешаци жена Н.Ш. (67) и мушкарац Д.И. (58) настрадали су у две одвојене несреће које су се догодиле синоћ око 21 сат у размаку од 20 минута, у Улици краљевачког батаљона у Крагујевцу.
Н.Ш. из Крагујевца настрадао је када га је, у Улици краљевачког батаљона, код ЕКО пумпе, како се сумња ударио аутомобил марке „рено“ којим је управљао В.С. (66). Сумња се и да је на несрећног човека налетело још једно возило које се креало у истом смеру као и „рено“.

Несрећни пешак настрадао је на лицу места. Како смо незванично сазнали оба возача су алкотестирана и нису имали алкохола у крви. У другој саобраћајној несрећи која се догодила, такође у Улици краљевачког батаљона, у смеру из Баточине ка Краљеву настрадао је пешак Д.И. кога је, како се сумња, најпре ударио „ауди А3“, а потом је преко њега прешао и каминон који је без заустављања наставио кретање.

Како незванично сазнајемо „аудијем“ је управљала М.Ћ. (22), а за возачем камиона је расписана потрага. Сумња се да се несрећа догодила због велике брзине којом се возач „аудија“ кретао – рекао је извор Информера упознат са случајем.

ТопПрес/ Извор: Информер.рс

KOMENTARI