foto, pixabayfoto, pixabay

Емисија ”С Тамаром у акцији”, завршава пролећни серијал специјалном епизодом, у којој ће реновирати онколошко одељење Клинике за педијатрију у крагујевачком Клиничком центру. План је да радови почну 8. маја, али недостају лепак за гипс плоче и расвета. Због тога је водитељка Тамара Грујић упитила апел свим људима добре воље уколико су у могућности да помогну.

“Спонзори емисије ће покрити трошкове реновирања ентеријера одељења, санираће влагу на тераси трећег спрата, која прави проблем са плафоном одељења на другом спрату, наместиће столарију, урадити нова купатила, подове и прилагодити кухињу потребама сестара и родитеља оболеле деце. Организација Нурдор обезбедиће специјализоване кревете са адекватном медицинском опремом која је потребна одељењу”, поручила је водитељка Тамара Грујић.

У почетку су недостајали керамичари и гипс табле, али је захваљујући људима добре воље то обезбеђено. Сада су потребни шест џакова лепка за гипс плоче (перфикса) и расвета. Сви који желе да помогну информације могу добити позивом на број телефона 069/130-79-17 – Марија Милојевић Лазаревић.

Водитељка Тамара Грујић је поручила да ће све фирме које су у могућности да помогну снимити и посебно им се захвалити у епизоди.

План је да радови буду окончани до 18. маја, а ова епизода на програму ће бити у петак, 8.јуна, на Првом програму РТС-а у 21 час.

ТопПрес/ Извор: ИнфоКГ, Бранко Вукашиновић