Акционарско друштво Електропривреда Србије (ЕПС АД) расписало је конкурс за посао за младе електро инжењере на позицији диспечера.

Ово је прилика да први посао добије шест инжењера или студената мастер студија са или без искуства и они ће радити у Сектору за диспечерско планирање и управлање производњом, саопштио је данас ЕПС АД.

За посао инжењера за репланирање и оперативно енергетско управлање – диспечера, потребно је да кандидат има завршене мастер академске студије или завршене основне студије и мастер академске студије у току.

Кандидати би требало да буду са студија електро струке, смер енергетика, и од њих се очекује знање енглеског језика на средњем нивоу.

За ову позицију није потребно радно искуство и ово је прилика за младе стручњаке да дођу до првог посла и да стекну драгоцено искуство, наводи се у саопштењу.

В.д. генералног директора ЕПС АД Душан Живковић изјавио је да је Конкурс потврда да ЕПС цени младе и образоване кадрове који желе да дају свој допринос професионализацији и модернизацији компаније.

„ЕПС на овај начин мотивише младе инжењере да своју каријеру граде у највећој енергетској компанији и да остану да живе и раде у Србији и зато их позивам да се пријаве“, рекао је Живковић.

Пријаве на конкурс са биографијом на ЕПС обрасцу и скенираним дипломама могу се послати на адресу ljudski.resursi@eps.rs  до 7. октобра.

ТопПрес/ Извор: Танјуг