Чачак – Једна од светски признатих телевизија, отворила је дописништво за западну Србију. Наиме, продукција АМП МИX ПРО из Чачка, потписала је Уговор са телевизијом Euronews , и они ће бити дописништво које ће извештавати из 15 општина и градова из овог дела земље, за ову велику европску телевизију.

Репортер је Катарина Радуловић, дугогодишњи новинар.

„Велика ми је част да је телевизије Euronews за овај део Србије указала поверење мојој продукцији, и нема сумње да ћемо се потрудити да радимо посао онако како то налажу правила, пре свега поштујући медијске законе државе Србије, али и уредничку политику ове реномиране телевизије на медијском небу Европе”, казала је Драгана Ћендић.

Уговор је потписан 1. 5. 2024, потписник испред телевизије је генерални директор Euronews за Србију Раде Гојсовић, док је са друге стране потпис на Уговор ставила власница и директорка продукције АМП МИX ПРО Драгана Ћендић.

 

Контакт дописништва Еуронеwс је mixpro.amp@gmail.com.

Седиште дописништва је у Чачку, а покриваће Љиг , Горњи Милановац , Ужице, Чачак, Ивањицу, Лучане , Прибој, Пријепоље, Бајину Башту, Косјерић, Ариље, Пријепоље, делом Краљево и Сјеницу.

ТопПрес/ ГЗС