Топола – Хуманитарна акција „За Гаврилову победу“ и даље траје. Бројни грађани великог срца већ су се одазвали и донирали новац. Међутим, да би Гаврило добио најважнију животну битку и отишао на лечење у иностранство треба још доста новца. Због тога је и фризер Ненад Јокић из Тополе одлучио да донира дневну зараду из свог локала за лечење дечака Гаврила Ђурђевића из Крагујевца.

„У салону ‘OFFY’ у недељу 11. 04. организујемо хуманитарну акцију, ‘За Гаврилову победу’. Сав приход од фризерских услуга биће уплаћен на Гаврилов жиро рачун. Молимо све људе добре воље да се придруже нашем хуманитарном раду и подрже акцију. Обавезно заказивање на број 065/ 55-06-006 и 064/ 01-93-913.  Обавезно поштовање против епидемијских мера уз обавезно ношење заштитне маске“, написао је на фејсбук профилу власник салона „OFFY“ у Тополи Ненад Јокић.

Подсећамо, Гаврило Ђурђевић из Крагујевца са непуних шест месеци живота бори се са тешком болешћу – спиналном мишићном атрофијом тип 1. Ова болест је  изузетно тешка и прогресивна. Последица је мутације гена и манифестује се губитком основних животних функција као што су ходање, варење хране, гутање и дисање.

ТопПрес