Где год нађе згодно место Милисав прилегне

Где год нађе згодно место Милисав прилегне

Топола – Јутрос је у редакцију ТопПрес стигло неколико фотографија мачка Милисава који је према речима његове власнице заслужио да постане познат.

Наиме, није Милисав обичан мачак који воли да се крадом ушета у кућу. Он је миљеник својих власника јер код њих живи већ осам година.

Милисав одмара на веш машини, ускоро ће бити опран веш

Да има сва права у кући и да му је све дозвољено доказују и фотографије на којима Милисав одмара на различитим местима у кући. Где год се укаже слободно место да може да се смести Милисав се пружи.

„Милисав је невероватан, код нас је осам година сећам се да је још као мали волео да се пење свуда али сада кад је одрастао свако место му је занимљиво. Кад дођем са посла Милисава затекнем на местима на којима најмање очекујем. Воли да легне покрај прозора, радијатора, кад су отворена врата на купатилу онда се свуда смести, лавабо, веш машина он не бира где ће да легне. Кад се наспава онда се активира или да једе или да  малтретира нашег пса па се често посвађају. У кухињи још није био бар га ја не затичем тамо али од Милисава и то могу да очекујем, нећу се изненадити ако га затекнем да спава у шерпи“, рекла је Милисављева власница.

ТопПрес

Милисав покрај прозора, сунчеви зраци пријају у ове зимске дане

Милисав на кревету, ту иначе сви седе па може и Милисав

Након одмора у лавабоу Милисав проверава шта има на паноу