Чачак, Београд –

Челни човек Града на Морави, Милун Тодоровић и званично је постао добитник највећег признања ,,Најбољи градоначелник у Србији признање му је уручено вечерас у Београду. Специјалну награду за највећи допринос развоју туризма у Србији добио је председник Србије Александар Вучић, коме ће награда, како кажу организатори, бити уручена лично у кабинету наредне недеље. За ово признање стигло више од 3000 номинација за појединце и организације који су се у протеклој години истакли радом на пољу туризма, промоције наше земље али и у бројним другим сферама.

„Огромна је част понети титулу најбољег градоначелника у конкуренцији великог броја успешних и одличних колега. Велика привилегија, али и још већа одговорност и подстицај да у нове победе и нове пројекте идемо још снажније. Велико хвала организацији @321србија, нашој прелепој држави Србији, свим мојим сарадницима који сваког дана дају све од себе да наш град буде дивно и сигурно место за живот свих наших суграђана и будућих генерација, као и мојој дивној породици која је мој највећи ослонац и подршка. Такође, посебну захвалност дугујем мојим Чачанима и њиховој подршци без које ништа од овога не би било могуће“, навео је Тодоровић на званичном инстаграм налогу. Иначе, Тодоровић је признање добио и озбиљној конкуренцији где се нашао градоначелник Новог Сада и Зрењанина.

Од расписивања конурса за доделу годишњих „321 Србија“ признања почетком децембра, стигло више од 3 000 номинација за појединце и организације који су се у протеклој години истакли радом на пољу туризма, промоције наше земље али и у бројним другим сферама.

ТопПрес/ ГЗС