Топола – Четворо талентованих тинејџера из Тополе су се ове године по први пут прикључили  пројекту „Србија у ритму Европе“ који је највећа и најзначајнија манифестација за децу на овим просторима.

Екипу из Тополе представљају: Наталија Николић – вокал и плесачки трио: Нађа Дукић, Вељко Матић и Далибор Рајић.

Фото: ТопПрес

Од почетка припрема ову талентовану екипу пратила је председница Скупштине Јасна Вуковић. Она је истакла да је ово такмичење веома значајно пре свега за децу а потом и за Тополу и да би победа за ову малу варош много значила.

„Топола је први пут ове године учесник на овом такмичењу, шанса нам се указала и обе ручке смо је прихватили јер веома водимо рачуна о нашој деци а посебно о талентованој. Од априла месеца наша четворочлана екипа је одлазила у Србобран – град победник од прошле године. Сваког месеца по један викенд смо имали буд кемпове, припреме, вежбе, дружење. Трудили смо се да што више проширимо ову вест и да се  заједничким снагама потрудимо да наша деца победе. За нас би то много значило, јер би довели следеће године овде све такмичаре. То је као мала Евровизија за децу, једно спектакуларно такмичење. Ми смо под редним бројем 20, пренос почиње у 14 часова на ТВ Прва у живом програму и свако ко буде у прилици нека подржи нашу дечицу својим гласом“, изјавила је за ТопПрес Јасна Вуковић, председница СО Топола.

Млада Наталија Николић из Винче је певачица а музиком се бави од  детињства. Како каже, припреме нису биле лаке, али много труда и љубави довело их је у ужи круг такмичара па је пред њима најтежи задатак до сада.

Председница Скупштине Јасна Вуковић и Наталија Николић, Фото: ТопПрес

„Самном ће бити изврсни талентовани другари, сјајна смо екипа. Сво троје су феноменални плесачи и много ми је драго што сам део тима и што заједнички нас четворо представљамо Тополу. Борићемо се да засенимо све нашим наступом а публика ће верујем то умети да цени и наградиће нас својим гласом“, поручила је Наталија дан пред наступ у Србобрану.

Подсећамо, такмичење ће уживо  преносити ТВ Прва у 14 часова.

За екипу из Тополе, током преноса уживо, можете гласати на следећи начин:

укуцате  песма (размак) 20 на 1557.

ТопПрес