Игор Конатар нови генерални директор Радничког из Крагујевца

Игор Конатар нови генерални директор Радничког из Крагујевца

Крагујевац –  Некадашњи фудбалер Радничког из Крагујевца Игор Конатар, изабран је за новог генералног директора клуба на редовној изборној Скупштини.

Конатар је директор и сувласник фирме „КМЦ Инвест“, а претходних годину и по био је члан Скупштине.

„Хоћу да пресликам оно што радим у бизнису и на клуб, да успешно обављам и функцију у Радничком. Мој мото је „дело на видело“, изјавио је Конатар.

Јачање стабилизације клуба, стабилне финансије, домаћинско пословање и довођење што више спонзора, биће приоритети мог рада, нагласио је 42-годишњи успешни привредник.

„Такође, јачање спортског сектора, скаутинг службе, одобрење довођења уз извештаје и одобрења финансијског сектора, у складу са могућностима, испуњавање обавеза ка држави и добављачима“, истакао је Конатар.

Како је навео, акценат ће бити стављен на фудбалској школи, која веома брзо треба да постане фудбалски центар региона и место стварања нових асова.

„Раднички мора бити представљен као симбол Крагујевца“, поручио је Конатар.

Уз недавне рефлекторе на помоћном терену, Конатар је додао да је план да клуб у наредном периоду добије брендирани аутобус и уређене трибине на помоћном терену.

Он је на месту генералног директора заменио Петра Веселиновића, декана Економског факултета, који је поднео оставку на ту функцију.

ТопПрес/ Извор: Танјуг

KOMENTARI