Топола – Драган Јовановић, вишеструки председник Општине и Скупштине Топола данас није преко службе за информисање обавестио локалне медије о посети министарке привреде Анђелке Атанасковић. Он је посету актуелне министарке најавио на свом фејсбук профилу сматрајући да је то главно средство информисања Тополаца али и осталих његових пратилаца.

Грађани Тополе су на овај начин остали ускраћени за информације од значаја јер два локална сервиса информисања која се налазе у Тополи нису испратила посету министарке привреде.

Иначе, Драган Јовановић поново се докопао власти после неколико слалома које је учинио да би се вратио у фотељу у којој је провео нећете веровати скоро три деценије. Очигледно да му је власт слабија страна и да ће све учинити само да би био надомак буџета и локалне касе.

И просто је невероватно, како се острашћени критичар Српске напредне странке умирио као јагње и данас глуми невинашце како би се провукао уз ову партију  поред жестоких увреда које је сипао на њихов рачун.

Грађани Тополе не могу заборавити како је у једном тренутку подгревао мржњу према Александру Вучићу да би данас очигледно променио плочу и тешко да који грађанин који мисли својом главом у овој општини се не пита – имаш ли образа Драгане?

ТопПрес

One thought on “Имаш ли образа Драгане? Јовановић у новој странци са старим навикама”
  1. NISTA CUDNO! PRIVATIZOVANA OPSTINA 1000% SECER AGA,PONOVO UZJAHAO.ODMAH POCEO DA MAMUZA.

Comments are closed.