Топола – Синоћ је у Тополи одржана Вандредна Скупштина Фудбалског савеза општине Топола са валидних 15 потписника за сазивање Ванредне Скупштине. На овој Скупштини именован је председник ФСО Топола као и нови извршни Одбор.

„Од 32 члана Скупштине, присутних је било 18  који су имали овлашћења од Председника истих клубова регистрованих у АПР-У Србије . Укупно клубова који су присуствовали на Вандредној Скупштини ФСО Топола је 15 клубова или 15 клубова са територије Општине Топола, што значи на Скупштини нису присуствовали осталих шест клубова из мушке конкуренције ,један клуб из малог фудбала и женски ФК, као и две струковне организације. Од стране 15 клубова изабран сам за председника ФСО Топола, као и нови Извршни Одбор“, написао је на свом фејсбук профилу Александар Нешовић, новоизабрани председник Фудбалског савеза.

Он је пожелео свим спортистима успешну и срећну Нову годину и да у новој 2023. донесу много пехара и признања у Тополу.

„У име ФСО Топола  и чланова Извршног одбора, свим клубовима, играчима, тренерима, судијама желим срећну предстојећу 2023. годину, као и њиховим члановима породице, Спортски поздрав“, казао је  председник ФСО Топола Александар Нешовић.

ТопПрес