Именовано ново општинско веће и заменик председника општине Топола

Именовано ново општинско веће и заменик председника општине Топола

Топола – У Тополи је вечерас по хитном поступку сазвана и одржана осма седница Скупштине општине Топола. На Дневном реду нашло се 13 тачака, међу којима и избор заменика председника општине, разрешење старог и избор новог општинског већа. У биоскопској сали било је присутно 27 одборника, одборници окупљени око Боље Србије и одборници из групе грађана „Нови људи за бољу Тополу“, одборници Српске напредне странке нису били присутни, осим Данијеле Ђокић Пантић и Николе Мијаиловића.

Фото: ТопПрес

На вечерашњем скупштинском заседању разрешен је дужности председник Општинске изборне комисије Дејан Дуњић, на његово место именован је Бојан Ђуровац кога је предложила Боља Србија.

Такође, разрешени су дужности председник и члан надзорног одбора ЈКСП „Топола“, Драган Весић и Марко Драгићевић а именовни су Драгана Радивојевић и Бојана Мишћевић.

Именован је и Одбор за административно – мандатна питања СО Топола у следећем саставу: Драган Ристовић, Новица Ђоковић, Драган Благојевић, Владимир Петровић и Радмило Живановић.

Фото: ТопПрес

Именован је и Управни одбор ТО „Опленац“  Топола, за председника Сања Чолић, за чланове – Бојан Благојевић, Драгиша Ђорђевић и Нина Гавриловић. Надзорни одбор чиниће Александар Ранковић, Душан Глишић и Тања Мићић.

Одборници су изгласали и чланове новог општинског већа у следећем саставу: Саша Обрадовић, Јована Марјановић, Милан Радојевић, Драган Јовановић, Душан Срећковић.

За заменика председника општине Топола изабрана је Јасна Вуковић.

Јасна Вуковић нова заменица председника општине, фото: ТопПрес

Седница је трајала непуна четири сата.

ТопПрес

Фото: ТопПрес

 

KOMENTARI