У већем делу Србије данас преподне умерено облачно са сунчаним интервалима, само на крајњем југозападу облачно, понегде с кишом.

После подне и увече јаче наоблачење с кишом, на високим планинама са снегом. Ветар слаб и умерен, на југу Баната и у планинским пределима и јак, јужних смерова, крајем дана и током ноћи у скретању на западни и у слабљењу.

Најнижа температура од 4 до 11, а највиша у већини крајева од 14 до 19, у Тимочкој Крајини око 10 степени, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

У Београду преподне умерено облачно са сунчаним интервалима. После подне и увече јаче наоблачење с кишом. Ветар слаб и умерен, југоисточни, током ноћи у скретању на западни. Најнижа температура око 11.

У понедељак хладније, умерено до потпуно облачно, на северу суво, у осталим крајевима с кишом, на планинама са снегом који се крајем дана и током ноћи очекује понегде и у нижим пределима.

У уторак још хладније, уз постепени престанак падавина, а у Војводини и уз делимично разведравање.

У среду топлије и у већем делу суво са дужим сунчаним интервалима, само на северу и истоку још ујутро и пре подне местимично мешовите падавине – киша и снег.

Од четвртка, 2. децембра, па до 5. децембра облачно с кишом, на планинама са снегом, који се крајем периода, уз нови пад температуре, понегде очекује и у нижим пределима.

ТопПрес/ Извор: Танјуг