Вода од које престаје глава и грчеви у ногама за кратко време нашла је пут до многих купаца који су одушевљени овим чудесним напитком. Предузеће „Вајати фуд”, у Новопазарској 22 на Врачару баве се продајом а и доставом здравих, органских и пре свега квалитетних производа.

,,Поштено били смо изненађени када су купци почели да се интересују за ту воду. Дневно већ иде палета у радњи, а занимљиво је да многима носимо на кућне адресе по десетак пакета. Ми већ имамо развијену доставу домаћих производа, сира, кајмака, сушеног меса, врхунских сокова од цеђеног воћа као и џемова и ајвара спремљених на традиционални начин“, каже Алексеј Радичевић директор „Вајата” додајући да сви Београђани могу наручити како ове производе тако и воду телефоном на број  060/322 7604.

Искуства фантастична, вене се повлаче, мигрена смањује

Бројни су корисници који су благодети воде са врха Маљена осетили на својој кожи. Ранка Благојевић из Горње Горевнице код Чачка каже да је имала страховите грчеве у ногама који су цепали листове али да је све престало када је по препоруци почела да пије ову воду. „Ноге су ми биле скоро плаве од вена. Од како користим ову воду потпуно су се повукле са једне ноге док су на другој упола мање. Једини проблем ми је што тешко долазим до воду, јер је има у само пар продавница у Чачку”, каже она.

Фото: Драгана Ћендић

Обзиром да је вода препуна магнезијума са веома малим процентом соли изузетно је делотворна и код главобоља.

Вода извире на имању Радојка Милинковића, на врху Маљена, где је и саграђена фабрика за пуњење.

Дистрибутер у Београду је предузеће Владана Радичевића „Вајати фуд”, док на подручју Горњег Милановца  вода се може набавити у дисконту „КИМ” који снабдева Пролетерове продавнице. На територији Крагујевца од, ове недеље, ову чудесну воду можете набавити преко велепродаје „Браћа Поповић”.

Иначе, вода ће ускоро бити доступна у целој Војводини преко дистрибутера из Суботице и из Новог Сада са којима се тренутно преговара. Када је у питању Чачак тренутно одлучује се са којом дистрибутерском кућом ће се сарађивати. Недостају дистрибутери за Краљево и Ниш који би благодети воде са Маљена приближили купцима на југу Србије.

Вода стиже и курирском службом

Можда звучи невероватно али бројни купци поручују воду путем курирске службе. „Дневно шаљемо на стотине пакета поузећем. Јуче смо послали 12 кутија у Ћуприју,  осам у Ниш, девет у Лесковац, 11 у Нови Сад. Зову нас са свих страна и једва стижемо да испоручимо. Трудимо се да испоштујемо купце без обзира да ли шаљемо четири или десет пакета“, каже Радојко Милинковић власник фабрике.

Све информације где се може поручити вода и како, могу се добити на телефон  064/95-56-030.

ТопПрес