Топола – Лидер Социјалистичке партије Србије, Ивица Дачић  посетио је данас општину Топола. Он је том приликом свратио у познату пекару „Партизан“ чији су власници браћа Дуљај и пробао надалеко чувени бурек који се овде припрема.

Ивица Дачић посетио Тополу, угостили га у пекари „Партизан“, фото: ТопПрес

Окупљени грађани и припадници ове политичке партије поздравили су председника Социјалистичке партије Србије а власници познате пекаре су га угостили и пред полазак му поклонили дрес Партизана на коме је број 10.

Дрес као поклон од познатог фудбалера Партизана, фото: ТопПрес

Председник Социјалиста и досадашњи председник Скупштине Србије Ивица Дачић налази се под редним бројем 2 на гласачком листићу, а из Тополе се као кандидат за посланика испред коалиције СПС -ЈС – Зелени Србије  на листи нашао и бивши председник Скупштине општине Топола Миодраг Миловановић.

Кандидат за посланика Миодраг Миловановић у разговору са председником СПС -а Ивицом Дачић, фото: ТопПрес

„Ја могу грађанима да обећам да са нама неће бити неизвесности, ми не мењамо наше ставове,  нашу политику, то је заштита Србија и залагање  за социјалну правду. Доста тога се променило у Тополи од мог последњег доласка, али знате у ком смислу, више не знам ко је са ким, али ја знам са ким смо ми, знамо нашу политику и очекујем добар резултат свуда у Србији па и у Тополи“, изјавио је за ТопПрес, Ивица Дачић председник СПС.

Фото: ТопПрес

Поред Дачића, Тополу је данас посетио и Бранко Ружић, министар просвете, науке и технолошког развоја који је такође добио дрес Партизана са бројем 4.

ТопПрес

Фото: ТопПрес
Дрес као поклон и за министра Ружића, фото: ТопПрес
Млади Социјалисти са лидером СПС-а, фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Миодраг Миловановић, кандидат за посланика, фото: ТопПрес