Рудник –  Иван Јаковљевић, којег овдашњи мештани са правом зову Иво Цар, одлучио је пре неколико година да Холивуд доведе у свој крај и од обичне ливаде направио је праву туристичку атракцију. Сваке године овај младић по нешто ново направи како би бројне посетиоце изненадио и улепшао им боравак на овој планинској лепотици. Тако је било и овај пут, а изненађењу се највише обрадовала Иванова супруга Наташа.

„Платформу љубави ‘I LOVE YOU’ сам изградио у част 10 година брака са мојом супругом Наташом. Платформа је у потпуности изграђена од дрвета, чамовог и багремовог. За изградњу ми је било потребно око месец дана. У изградњи су ми помагали рођени брат Ненад Јаковљевић и рођак Синиша Николић, који је по професији столар. Када сам рекао супрузи шта планирам, била је одушевљена. И она је помагала, скоро целу платформу је у четири слоја офарбала. Прошле године се неколико парова заветовало на вечну љубав код натписа ‘Српски Холивуд’  што ми је послужило као инспирација за атракцију ‘Луди камен’ – место завета на вечну љубав, коју смо у априлу направили. Стену која се налази у шуми у близини претворили смо у ‘Луди камен’. Платформа љубави ће, верујем, бити занимљива свима који нас у будућности буду посетили, моћи ће на њој да направе прелепе фотографије“, рекао је за ТопПрес Иван Јаковљевић.

Иначе, Српски Холивуд је права  туристичка атракција, коју годишње посети неколико хиљада људи. Према Ивановим речима, прошла година била је вансеријска, јер због епидемије корона вируса  људи нису могли у иностранство, више су путовали по Србији, па су самим тим често посећивали и ово место.

ТопПрес