Јединствена информативна емисија за целу Западну Србију креће сутра (ВИДЕО)

Јединствена информативна емисија за целу Западну Србију креће сутра (ВИДЕО)

Дневник западне Србије је јединствена информативна емисија за западну Србију и пројекат је Гласа западне Србије са још три телевизије, тв Телемарк, тв Пожега и тв Горњи Милановац  са  око двадесет  локалних медијских кућа и продукција.

Дневник ће се први пут емитовати сутра из студија тв Телемарка у Чачку  са почетком у 20 часова а водитељи су Вукица Лазовић и Гвозден Николић.

,,Окупили смо сјајне људе али биће их још. Сви они који желе искрено да сарађују са нама су добродошли јер желимо да овај део Србије добије једну централну информативну емисију која је спремна да закорачи у сваку улицу или сваки планински поток ако је у интересу грађана. Бавићемо се привредом, не може се заобићи ни политика али циљна група нам је пре свега обичан човек. Видимо се сутра у 20 сати, ту сте да оцените, надамо се да вас нећемо разочарати, ни ја нити моје колеге којих је  нећете веровати ТРИДЕСЕТ ДВОЈЕ, али за сада“ каже Гвозден Николић уредник Дневника.

Поред три телевизије ту су бројне продукције. Ужице ће покривати Огласна табла, ту је ПП Медија, Љубовија инфо, Арс продукција Косјерић, Медија портал, Звуци Србије, тв Златар, Љиг инфо, Топ прес Топола, Радио Д Лучани…

ТопПрес/ ГЗС

KOMENTARI