Фото: ОО Странка слободе и правде ТополаФото: ОО Странка слободе и правде Топола

Топола – Синоћ је са грађанима Тополе разговарао народни посланик Далибор Јекић. Грађани су у мору проблема издвојили као један од највећих и најактуелнијих дискутабилну трасу брзе саобраћајнице Вожд Карађорђе, многи тврде и непотребну, а грађанима може озбиљно утицати на егзистенцију- крак од Загорице до Светлића чијом реализацијом би „страдало“ више од 300 хектара обрадиве, највећим делом пољопривредне површине, каже се између осталог  у саопштењу Странке слободе и правде Топола.

„Одборници опозиције су тражили ванредну седницу СО Топола како би грађани детаљно били упућени како у бенефите тако и у лоше стране ове брзе саобраћајнице. Као што је и очекивано одборници владајућих странака су бојкотовали седницу и на тај начин показали апсолутну небригу за грађане. На крају сви одборници и део грађана из села кроз која пролази крак Загорица- Светлић су потписали захтев за укидање предлога овог крака који је послат Агенцији за просторно планирање. Одговор чекамо.

– Нико од нас нема ништа против прављења путева у случају да грађани имају шансе за развој, ако ће се побољшати стандард, ако грађанима неће бити угрожена егзистенција. Ако грађани имају само штету чему пут? Не може ни један пут да буде важнији од грађана. Као народни посланик који представља не само Крагујевац већ и Тополу, као и целу Шумадију, спреман сам да заједно са грађанима Тополе браним њихове интересе, истакао је Јекић“, саопштено је из ОО  Странке слободе и правде Топола.

ТопПрес