Још један млад живот угашен у саобраћају: Младић из Тополе подлегао повредама након саобраћајне незгоде (ФОТО)

Још један млад живот угашен у саобраћају: Младић из Тополе подлегао повредама након саобраћајне незгоде (ФОТО)

Топола – У селу Божурња недалеко од Тополе на магистралом путу Топола – Крагујевац синоћ око 22 часа дошло је до тешке саобраћајне незгоде у којој је смртно страдао младић из села Јунковац Ђ. С.  рођен 1998. године.

Како сазнаје портал ТопПрес несрећни младић је  био  још жив када су стигле екипе хитне помоћи и ватрогасци који су га извлачили из смрсканог аутомобила али на жалост убрзо је подлегао повредама, након што је транспортован у КЦ Крагујевац.

Према незваничним информацијама Ђ. С. је управљајући својим аутомобилом из за сада  не утврђених разлога ударио у дрво  и слетео поред пута где се возило зауставило. Несрећног младића пронашао је неко од возача и обавестио полицију након чега су заједно са припадницима Ватрогасно спасилачке јединице и Хитне помоћи брзом интервенцијом стигли на лице места.

У селу одакле је настрадали младић завладао је мук, а комшије и пријатељи имају само речи хвале за овог момка.

Фото: ТопПрес

„Не знам шта је ово, за десетак дана изгубили смо три млада живота. Прво несрећа у Трнави, потом овај дечко што је возио мотор, сад наш друг, ово је права трагедија за читав крај. Имао је рођеног брата, вредан и добар момак, поштен, никада није брзо возио, не знамо шта се десило и како је тако настрадао. Можда клизав и валовит пут, кривина, сам Бог зна зашто га узе од нас, сада када је живот био пред њим, још ни породицу није засновао, а имао је толико планова и снова као и свако“, причају другари и комшије настрадалог младића.

Отац и брат заједно са њим радили су приватно столарију, а како сазнајемо кобне вечери Ђ.С. је пошао за Крагујевац.

ТопПрес